Antalyada cinayet ve gasp zanlıları yakalandı

Antalyada cinayet ve gasp zanlıları yakalandı -2005 yılında 1 cinayet ve 3 gasp olayına karıştıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyada 2005 yılında 1 cinayet ve 3 gasp olayına karıştıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.
     Demircikara Mahallesindeki bir eve 2005 yılında giren hırsızları kovalarken tabanca ile vurularak öldürülen Abdülkadir Şalvarların olayı ile ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 4 zanlının 2 ay önce de Kanal, Habipler ve Çaybaşı mahallelerindeki gasp olayları ile ilgisi bulunduğunu tespit etti.
     Polis ekipleri, cinayet ve gasp olayının görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda daha önce sabıkası bulunan kişilerin listesi çıkardı. Oluşturulan robot resimlere en fazla benzeyen ve gasp, hırsızlık ve yağmadan sabıkası bulunan E.A. (31), E.A. (28), L.A. (32) ve K.Anın (30) Adana ve Mersinde yaşadıkları belirlendi.
     Zanlıların o dönemde Antalyada bulunup bulunmadığıyla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, 4 zanlının da olaylardan 3 ay önce kent girişindeki bir trafik uygulamasında kimlik sorgusundan geçirildiğini tespit etti.
     Görgü tanıklarının teşhis etmesinin ardından zanlılar, bulundukları illerde gözaltına alındı. Daha sonra Antalyaya getirilen ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, kendilerini çeken gazetecilere tepki göstererek, Çekin çekin... Antalyadaki bütün cinayet ve gaspları biz işledik şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada cinayet ve gasp zanlıları yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER