Antalyadaki cinayet

Antalyadaki cinayet -Antalyada evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kişinin, eşinin üniversite öğrencisi sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı


ANTALYA (A.A) - Antalyada yaklaşık 3 hafta önce evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kişinin, eşinin üniversite öğrencisi sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankaradan Antalyanın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesinde oturan kızı H.Bye ziyarete gelen emekli Osman Nuri Çnin (54), kızının evinde 12 yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.
     Soruşturmada cinayetin işlendikten sonra evdeki eşyaların dağınık olduğu ve cep telefonunun çalındığı belirlendi. Evin kapı ve pencerelerinde zorlama bulunmadığını tespit eden polis ekipleri, olaya hırsızlık süsü verilebileceği şüphesi üzerine, çelişkili ifadeler veren Osman Nuri Çnin eşi Safiye Çyi (44) takibe aldı.
     Safiye Çnin eşiyle bir süredir problemler yaşadığını öğrenen polis ekipleri, Safiye Çnin yaklaşık 1 yıl önce bir televizyon kanalında arkadaş edinmeyle ilgili alt yazıda geçen cep telefonunu arayarak Mersin Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Şuayip Ş. ile tanıştığı tespit etti.
     Safiye Ç. ile Şuayip Şnin aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu belirleyen polis ekipleri, Safiye Çnin Şuayip Ş. ile olaydan birkaç gün önce otobüs ile Antalyaya eşi ve kızının yanına geldiğini belirledi. Şuayip Şnin yine aynı mahalledeki bir pansiyona yerleştiği, cinayetin de bu olaydan birkaç gün sonra işlendiğini tespit eden polis ekipleri, haklarında gözaltı kararı çıkarttığı Safiye Ç. ve Şuayip Şyi Ankarada birlikte yaşadıkları evde gözaltına aldı. Zanlıların polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettiği öğrenildi.
     Safiye Çnin olay günü eşi ve kızıyla birlikte evlerinin yakınında bulunan dünürlerine gitmek için yola çıktıkları, bu sırada Safiye Çnin İlaçlarımı evde unuttum. Eve dönüp ilaçlarımı alabilir misin diyerek eşini kızının evine geri gönderdiği belirtildi. Safiye Çden aldığı yedek anahtar ile eve giren ve burada beklemeye başlayan Şuayip Şnin ise eve gelen Osman Nuri Çyi Kasatura olarak tabir edilen bıçakla 12 yerinden bıçakladığı ve boğazını keserek öldürdüğü kaydedildi.
     Zanlının olaya hırsızlık süsü vermek için evdeki elbiseleri karıştırdığı ve Osman Nuri Çnin cep telefonunu alarak kaçtığı bildirildi.
     Cinayet Büro Amirliğinde sorguları tamamlanan zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Ankaradan Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Efeler Sokakta oturan ziyarete gelen emekli Osman Nuri Ç. (65) 6 Ağustosta kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak öldürülmüştü. Eşinden yaklaşık 40 dakika haber alamayan eşi Safiye Ç. kızıyla eve geldiklerinde Çelebinin kanlar içinde cansız bedeniyle karşılaşmıştı.
     Olayın şokuyla bağırmaya başlayan anne ve kızın seslerini duyan komşularının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER