Antalyanın kardeş şehri Rostovdan belediyeye ziyaret

Antalyanın kardeş şehri Rostovdan belediyeye ziyaret


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Rusyadaki kardeş şehri Rostovdan Rostov Na Dou Devlet Demiryolu Üniversitesinden gelen öğrenciler, belediyeyi ziyaret etti.
     Kardeş kentlerin birbirlerini, dillerini ve kültürlerini yakından tanımaları amacıyla oluşturulan değişim programı çerçevesinde Antalyada bulunan Rostov Na Dou Devlet Demiryolu Üniversitesi öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Aktekini makamında ziyaret etti.
     Rostov Devlet Demiryolu Üniversitesi Yatırım ve Yenilik Politikaları Yönetimi Başkanı Grigoriy Litvinov, raylı ulaşım konusundaki bilgi, deneyim ve teknolojilerini Antalya ile paylaşmaya hazır olduklarını belirterek, Antalyanın sahip olduğu turizm potansiyelinin de kardeş şehir Rostov için örnek oluşturduğunu söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Aktekin, Rostov ile ikili ilişkilerin son derece gelişmiş olduğunu ifade etti.
     Aktekin, İki kentin karşılıklı olarak birbirine destek vereceği çok şey var. Sizin özellikle ulaşım konusundaki deneyimlerinizden yararlanmak isteriz. Antalyanın turizm deneyiminden faydalanmanız için her türlü işbirliğine hazırız dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyanın kardeş şehri Rostovdan belediyeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER