Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -"Her yerde çürük yumurta olabilir. Çürük yumurtanın kokusunu aldığımızda kesinlikle üstüne gider, örtbas etmeyiz"


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Her yerde çürük yumurta olabilir. Çürük yumurtanın kokusunu aldığımızda kesinlikle üstüne gide, örtbas etmeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
     Akaydın, Güllük ve Konyaaltı caddesindeki esnafla Yavuz Özcan Parkında bir araya geldi. Akaydın, 4 yıllık görev süresince insan odaklı projelere ağırlık verdiklerini, Güllük ve Konyaaltı caddelerine yapılan çevre düzenlemelerinden sonra bölgede gezen insan sayısının arttığını ve bölgede emlak değerinin de yükseldiğini söyledi.
     Önemli bir seçim sürecine girildiğini ifade eden Akaydın, Antalyada belediye başkanlığı için acımasız ve insafsız bir yarışın yaşanacağını savundu.
     Göreve başladığı günden bu yana bürokratları ile Antalya için çalıştıklarını dile getiren Akaydın, "Büyükşehir Belediyesi son derece dürüst çalışan bir belediyedir. Bunu kendi ve arkadaşlarım adına da söylüyorum. Her yerde çürük yumurta olabilir. Çürük yumurtanın kokusunu aldığımızda kesinlikle üstüne gider, örtbas etmeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra hakkımızda ne gibi komplolar çıkarsa çıksın bunlara inanmayın" diye konuştu.
     Bir esnafın "esnaf ve zabıta ilişki ne olacak" sorusu üzerine Akaydın, zaman zaman esnafla zabıta arasında küçük tatsızlıkların yaşandığını belirtti.
     Zabıta çalışanlarının esnafa davranışı konusunda hassas olduğunu vurgulayan Akaydın, "Ben zabıtalarıma psikoloji ve iletişim eğitimi veren ilk belediye başkanıyım. Esnaf bizim kardeşimiz, canımız ciğerimizdir. Kötü bir beden dili ve kötü bir üslup kullanmasına karşıyım. Eğer bu konuda somut, ispat edilebilir şikayetler varsa, her zaman üstüne giderim. Bunu kabul etmem" diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER