Antalya Büyükşehir Belediyespor, Tunçkol ile yollarını

Antalya Büyükşehir Belediyespor, Tunçkol ile yollarını ayırdı


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen baş antrenör Altar Tunçkol ile yollarını ayırdı.
     Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Tunçkol yönetiminde 17 maça çıktıklarını ve skor şansını yakalayamadıklarını belirtti. Tunçkolun iki tarafın da yıpranmaması için sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesini istediğini kaydeden Tokgöz, açıklamasında, Takım ne kadar iyi oynarsa oynasın, iyi sonuç olmayınca başarılı sayılmıyorsun. Her iki tarafın da yıpranmaması için hocamız sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesini istedi ve biz de bunu uyguladık ifadelerine yer verdi.
     Tunçkolun psikolojik olarak yıprandığını savunan Tokgöz, Altar Tunçkola takıma yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.
     Tunçkolun yerine Dragan Sakotanın getirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Tokgöz, Cumartesi günü oynanacak Aliağa Petkim maçında yardımcı antrenör Mehmet Bitimin görev yapacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediyespor, Tunçkol ile yollarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER