Antalya Havalimanına uluslararası yıldız ödülü

Antalya Havalimanına uluslararası yıldız ödülü -ICF Airports Antalya Havalimanına BID tarafından Altın Kategoride Kalitede Uluslararası Yıldız ödülü verildi


ANTALYA (A.A) - ICF Airports Antalya Havalimanına Business Initiative Directions (BID) tarafından Altın Kategoride Kalitede Uluslararası Yıldız ödülü verildiği bildirildi.
     ICF Airports Antalya Havalimanı yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, havalimanında toplam 59 ülkede 273 noktaya uçuş gerçekleştiren 173 havayolu firmasına hizmet verildiği belirtildi.
     Havalimanında yolcu güvenliğinin önemsendiği, teknolojiye yaptığı yatırım ve güçlü altyapısıyla ziyaretçilerine uluslararası kalite standartlarında hizmet sunulduğu dile getirilen açıklamada, ICF Airportsun 2010 yılının Şubat ayında TSE tarafından Entegre Yönetim Sistemleri ile belgelendirildiği anımsatıldı.
     Geçen yıl ise ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemleri belgesini alarak havacılık sektöründe dört TSE belgesine sahip tek firma oldukları bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Alınan belge ile ICF Airports, Türkiyede 25 firmadan biri oldu. ICF Airportsun kalitede bu performansı yakalamasında en önemli etkenler Avrupanın 3, dünyanın 8inci büyük havalimanı işletmecisi olan Fraportun 80 yılı aşkın uluslararası tecrübesi, IC İçtaşın 50 yıllık inşaat tecrübesinin bir araya gelmesi ve yeni inşa edilen terminal binaları yapımı ile işletim sistemlerinde son teknolojinin uygulanması oldu. Başta zorunlu havacılık kuralları olmak üzere OHSAS Çevre Yönetim Sistemi kuralları ve ISO 9000 ve ISO 9001 standart şartları tam olarak uygulanıyor.
     Profesyonel güvenlik donanımı ve hizmeti veren, bu faaliyetleri gerçekleştirirken ekip çalışması ile yolcuların memnuniyetini sağlayan ICF Airportsun kalite standartlarını daha ileriye taşımayı hedeflediği kaydedilen açıklamaya, şöyle devam edildi:
     ICF Airports Antalya Havalimanı, ekim ayında BID tarafından liderlik ve yönetim, prestijli marka değeri, kalite ve mükemmellik, yaratıcılık ve teknoloji kullanımı kategorilerinde verilen Altın Kategoride Kalitede Uluslararası Yıldız ödülüne layık görüldü. Dünyanın 74 ülkesinden 200den fazla şirket üst düzey temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreni Cenevrede gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Havalimanına uluslararası yıldız ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER