Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter

Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcı Bahçecier toprağa verildi -Evinin önünde, kavgayı ayırmak isterken 18 yaşındaki bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen Orhan Bahçecier, memleketi Tokatta defnedildi (Fotoğraflı-Gör


TOKAT (A.A) - Antalyada evinin önünde öldürülen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, memleketi Tokatta toprağa verildi.
     Bahçecierin cenazesi, yakınları tarafından Tokat Devlet Hastanesinden alınarak, Ali Paşa Camisine getirildi.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Bahçecierin kardeşi Erhan, oğulları Batuhan ve Tunahana baş sağlığı diledi. Bahçecierin cenazesi, İl Müftüsü Abdurrahman Koçakın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Şeyh-i Şirvani mezarlığında toprağa verildi.
    
     -10 yaşındaki Nisanın gözyaşları-
    
     Bu arada cenazenin camiden götürüldüğü sırada Bahçecierin kızı Nisanın (10), Babam gitti diye ağladığı görüldü. Bahçecierin bazı yakınları da tabuta sarılarak, gözyaşı döktü.
     Orhan Bahçecier, önceki gün ailesiyle evinden dışarıya çıktığı sırada kavga eden bir grubu görünce ayırmak istemiş, bu sırada gruptaki Gültekin A. (18) tarafından bıçaklanması sonucu kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
     Polis ekiplerince gözaltına alınan Gültekin A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER