Antalya Müftüsü Ahmet Çelik MÜSİADı ziyaret

Antalya Müftüsü Ahmet Çelik MÜSİADı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Müftüsü Ahmet Çelik, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Başkanı Abdullah Aykutu ziyaret etti.
     MÜSİAD Antalya Şubesinde Başkan Abdullah Aykut ile bir araya gelen Müftü Ahmet Çelik, Antalya Müftülüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müftülük olarak yaz Kuran kurslarına büyük önem verdiklerini ifade eden Çelik, çocukların normal eğitimlerinin yanı sıra manevi eğitime de ihtiyaçları olduğunu vurguladı.
     Antalyada bir çocuk korusu kurmak istediklerini anlatan Çelik, kentin daha bir çok hizmete ihtiyacı olduğuna dikkati çekti. Antalyada vakıf ve derneklerin hizmet üretme amacıyla büyük gayret içinde olduklarını vurgulayan Çelik, Anadoluda İslamlaşmanın yaşandığı hattın son halkasının Antalya olduğunu kaydetti.
     Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Abdullah Aykut da Antalya Müftülüğünün çocuk korosu kurma fikrine destek vermeye hazır olduklarını söyledi. EXPO 2016nın çocuk ve çiçek temasını işleyeceğine dikkati çeken Aykut, müftülüğün aldığı kararın yerinde ve olumlu olduğunu belirtti.
     Antalyaya farklı inanç ve kültürlerden her yıl milyonlarca turistin geldiğine işaret eden Abdullah Aykut, Bu milyonları kucaklayacak projelerin üretilip yaşama geçirilmesi gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya Müftüsü Ahmet Çelik MÜSİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER