Antalya yeni yıla yapay kar ile

Antalya yeni yıla yapay kar ile girdi -Yıllardır kar yağışına hasret olan Antalyalılar, yeni yıla yapay kar altında girmenin keyfini yaşadı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava partisine katılan Antalyalılar, yeni yıla yapay kar altında girdi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal Dairesi Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen yılbaşı partisine binlerce kişi katıldı.
     Yıllardır kar yağışına hasret olan Antalyalılar, kar makinesinden çıkan yapay kar ile yeni yıla kar altında girmenin keyfini yaşadı. Kar yağışı altında geri sayım yapan vatandaşlar, havai fişek gösterisi ve müzik eşliğinde dans etti.
     Yılbaşı partisine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaşların yeni yılını kutladı ve 2013ün sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.
     Öte yandan Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de Cumhuriyet Meydanında geniş güvenlik önlemleri aldı. Bazı polisler, simitçi, pamuk şeker satıcısı, seyyar satıcı gibi kılıklara girerek kalabalık arasında tedbir aldı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalya yeni yıla yapay kar ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER