ANTDOB, West Side Storyyi sahneleyecek

ANTDOB, West Side Storyyi sahneleyecek -Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikalde, sahne önünde ve arkasında 168 kişilik bir ekip görev yapacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) Broadwayin ünlü müzikali West Side Story-Batı Yakasının Hikayesi ile sanat severlerin karşısına çıkacak.
     New Yorkun batı yakasında yaşanan kavgaların ortasında bir aşk hikayesini konu alan Broadwayin ünlü müzikali West Side Story-Batı Yakasının Hikayesi, yeni yılda da sanatseverlerin karşısında olacak.
     Müzikleri ile olduğu kadar dekoru, ilginç kostümleri ve eğlenceli dansları ile beğeni toplayan eser, 8 Ocak Salı ve 10 Ocak Perşembe günü saat 20.00de Haşim İşcan Kültür Merkezinde izlenebilecek.
     William Shakespearein Romeo ve Juliet adlı eserinin güncel bir uyarlaması olan Batı Yakasının Hikayesinin müzikleri ise Amerikalı besteci Leonard Bernsteina ait.
     20den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikalde, sahne önünde ve arkasında 168 kişilik kalabalık bir ekip yer alacak. Lale Balkanın sahneye koyduğu eser, New Yorkun Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu The Sharks ile göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi The Jets arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor.
     Orkestrayı Şef Hakan Kalkanın yöneteceği gecede, Pırıl Şengenç Maria, Atay Ergezen ise Tony karakterinde sahne alacak.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ANTDOB, West Side Storyyi sahneleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER