Arapgirden kısa kısa

Arapgirden kısa kısa -Şehirlerarası otobüs yazıhaneleri açık artırma usulüyle ihale edilerek kiraya verilecek


MALATYA (A.A) - Arapgir Belediyesi tarafından yeni terminal binasına yaptırılan şehirlerarası otobüs yazıhaneleri, açık artırma usulüyle ihale edilerek kiraya verilecek.
     Arapgir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ihale, Belediye Toplantı Salonunda 27 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Yazıhaneler için şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs firmalarının katılabileceği ihalede bir de çay ocağı işletmesinin kiraya verilmesi için de açık artırma usulüyle ihaleye çıkılacak.
     Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, otobüs firmalarının bundan sonra terminalde hizmet vermeleriyle çarşı içi trafiğin önemli ölçüde rahatlayacağını belirtti.
    
     -Açıktan sağlanan enerji nakil hattı vatandaşların tedirgin ediyor-
    
     Arapgir ilçesi Yeni Mahallede karayolları arkası mevkinde açıktan sağlanan enerji nakil hattı, vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar, çocuklar için tehlike arz eden hat için bir an önce önlem alınmasını istedi.
    
     -İlçede 2 esnaf sahte 200 lirayla dolandırıldı-
    
     Arapgir ilçesinde iki esnaf sahte 200 lirayla dolandırıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, dükkanların kalabalık olduğu sırada aceleyle alışveriş yapan bir gencin, iki esnafı 200 liralık sahte banknotla dolandırdığını bildirerek, esnafın dikkatli olmasını ve şüphe duydukları bir durumda emniyet birimlerine haber vermesini istedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Arapgirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER