Kültür-sanat yayıncılığında yeni ve güçlü aktör!

Cafesanat.com sanatı mümkün olan en nitelikli, hızlı ve etkin şekilde sanatseverlerle buluşturmak amacıyla “haberin sanatı” sloganıyla yayında.

Kültür-sanat yayıncılığında yeni ve güçlü aktör!

Nitelikli sanata ulaşmakta zorlanan, aktüalite ve magazine odaklanmış iletişim ağı içerisinde kaybolmak istemeyen gerçek sanatseverlerle, sanatının kalite ve haysiyetini her zaman ve zeminde korumayı başarmış büyük sanatçıları buluşturmak amacında olduklarını belirten genel yayın yönetmeni Abdulkadir Büyükbingöl, bu iki kesimin etkileşime girmelerini temin etmek ve bu etkileşimden doğacak sinerjiyi yine sanat adına kullanmak amacıyla hareket ettiklerini söyledi. 

İlgi alanının önemli bölümü sinema, tiyatro, resim, müzik, edebiyat, geleneksel ve plastik sanatlar olan Cafesanat, kültür-sanat takvimi ile okuyucusuna etkinlikler hakkında bilgi verecek. Her hafta önemli bir dosya, soruşturma ve röportajlar ile sanat dünyasının sorunlara değinecek.  Sadece Nişantaşı ve civarında icra edilen etkinlikleri değil yurdun dört bir yanında gerçekleşen kültür ve sanatı okuyucusuyla buluşturduklarını kaydeden Büyükbingöl, emekleme dönemi olan bu ilk günlerinde site ziyaretçilerinin her türlü katkı, görüş ve önerileri üzerinde büyük bir hassasiyetle duracaklarını vurguladı. 

Kişilerin özel hayatına odaklanan magazin haberciliğinden uzak duracak olan Cafesanat, önemli gördüğü yaşam ve mekân haberlerini de okuyucusunun dikkatine sunacak.

İstanbul, Ankara ve Anadolu’nun diğer şehirlerindeki etkinlikler için de www.cafesanat.com takipçilerine rehberlik edecek.

<< Önceki Haber Kültür-sanat yayıncılığında yeni ve güçlü aktör! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER