Ardahanda 10 derslikli okulun temeli törenle

Ardahanda 10 derslikli okulun temeli törenle atıldı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, eğitimde ciddi anlamda başarı elde etmek için çalışma yaptıklarını bildirdi.
     Merkeze 6 kilometre uzaklıktaki Sulakyurt köyünde düzenlenen törenle, 10 derslikli okulun temeli atıldı.
     Vali Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, Sulakyurt köyüne daha modern bir okul yaptırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bundan sonra eğitimde ciddi manada yatırımların olacağını vurguladı.
     Eğitimin kendileri için önemli bir mesele olduğunun altını çizen Azizoğlu, Ardahanın artık eğitimdeki başarısızlığıyla bilinmesini istemiyoruz. Bu konuda başta veliler olmak üzere herkesimden destek istiyoruz. Eminim ve ümitliyim ki Ardahan hak ettiği noktaya gelecek. Biz yeter ki bu konuda gayret gösterelim ve samimi olalım dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker de okulun hizmete girmesiyle sadece Sulakyurt köyüne değil, çevre köylere de katkısının olacağını ifade etti.
     Okulun bin 544 metrekare alan üzerine yapılacağını vurgulayan Eteker, Köyümüz için son derece önemli bir hizmettir. Bu binanın bitmesiyle çevre köylerden de öğrenciler bu bölgeye taşınmış olacak diye konuştu.
     Eteker, okulun önümüzdeki yıl eğitim-öğretim dönemine yetiştirileceğini vurguladı.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahanda 10 derslikli okulun temeli törenle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER