Ardahanda aydınlatma direklerinin kapakları söküldü

Ardahanda aydınlatma direklerinin kapakları söküldü -Aras Elektrik Ardahan İl Müdür Yardımcısı Oktay: -Son bir yılda yaklaşık 10 bin lira bu kapakların yenilenmesi için para harcandı


ARDAHAN (A.A) - Aras Elektrik Ardahan İl Müdür Yardımcısı Kıvanç Oktay, Ardahanda cadde ve sokaklarda bulunan aydınlatma direklerinin kapaklarına zarar verildiğini bildirdi.
     Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte sokak aydınlatmalarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarara uğradığını belirtti.
     Son bir yılda 500 aydınlatma direğinin yaklaşık yüzde 50sine ait kapağı yenilemek zorunda kaldıklarını ifade eden Oktay, şunları kaydetti:
     Bu direklerimize ait kapaklar kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılıyor veya sökülüyor. İçerdeki kablo çıplak olarak dışarı çıkıyor. Yani bir şeye de yarayacak bir malzeme değil. Neden zarar verildiğini anlamıyorum. Buna binlerce lira paramız gidiyor. Son bir yılda yaklaşık 10 bin lira para bu kapaklar için harcamak zorunda kaldık. Burada asıl bizim korkumuz, bir kişinin veya özellikle çocuğun zarar görecek olmasıdır. Çünkü tehlike an meselesi. Bizim korkumuz bu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ardahanda aydınlatma direklerinin kapakları söküldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER