Ardahanda kışa yönelik tedbirler alındı

Ardahanda kışa yönelik tedbirler alındı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, kentte kar yağışının etkili olduğunu belirterek, kışa yönelik tüm tedbirlerin alındığını söyledi.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karla mücadele için hazırlıklarının araç-gereç ve personel olarak tamamlandığını söyledi.
     Kışa yönelik tüm tedbirlerin fazlasıyla alındığını ifade eden Özdemir, İl geneli 8 greyder, 4 yükleyici, 2 kar savuran, 4 bıçaklı kamyon, 3 kazıyıcı-yükleyici, 2 dozer, 22 operatör ve 38 yardımcı personelle karla mücadele çalışmamızı yapacağız. Bu kadroyla karla mücadeleyi bir önceki dönemlerde olduğu gibi başarılı bir şekilde gerçekleştireceğiz diye konuştu.
     Bu araç-gereç ve personelin aynısını ilçelere de gönderdiklerini anlatan Özdemir, karla mücadelede vatandaşların da araçlarıyla yolculuk yaptıklarında kış şartlarına uygun ve tedbirli olarak yola çıkmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.
     Özdemir, şunları kaydetti:
     Kar lastiği takmaları zaten zorunlu. Ayrıca zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmalarını istiyoruz. Bunları biz isterken vatandaşımızın can ve mal güvenliği için istiyoruz. Ekipler olarak her noktaya en kısa zamanda ulaşmak ve müdahale etmek için hazırlıklarımız tamamlandı.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahanda kışa yönelik tedbirler alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER