Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi yeni binasında

Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi yeni binasında hizmet vermeye başladı


RİZE (A.A) - Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesinin yeni binasında hizmet vermeye başladığı bildirildi.
     Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Sağlam, Okul Müdürü Metin Ermiş ve diğer okul müdürleri, TOKİ tarafından Fırtına Mahallesinde yaptırılan binada incelemede bulundu.
     Kaymakam Memiş, Anadolu Öğretmen Lisesinin 235 öğrenci, 23 öğretmen ve 3 idareci ile eğitim-öğretime başladığını söyledi.
     Okul bünyesinde müstakil spor salonu, basket sahası ve 66 kız, 66 erkek olmak üzere 132 kişilik pansiyona sahip olduğunu ifade eden Memiş, Pansiyon odalarımız 3er kişilik ve baza sistemi yataklara sahiptir. Yeni okulumuz pansiyonu, spor salonu ile günümüz şartlarında yapılarak faaliyete geçti dedi.
     İlçede fen lisesi binasının henüz yapılmadığını kaydeden Memiş, Fen lisemizi de bina sıkıntısı olduğu için Anadolu Öğretmen Lisesinin yeni hizmet binasının ayrı bir bölümüne yerleştirdik. Bu hafta itibari ile fen lisemiz 144 öğrenci, 10 öğretmen ve 4 idareci ile sorunsuz bir eğitim-öğretim dönemine başlamıştır. Bu okul öğrencilerimiz de buradaki mevcut pansiyondan ve yemekhaneden, spor salonu ve diğer imkanlardan faydalanabiliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi yeni binasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER