Beyşehirli üniversite öğrencilerine burs imkanı

Beyşehirli üniversite öğrencilerine burs imkanı


KONYA (A.A) - İstanbulda öğrenim gören Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçeleri nüfusuna kayıtlı, maddi imkanlardan yoksun üniversite öğrencilerine burs imkanı sunulduğu bildirildi.
     BEYHUDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Tekkanat, yaptığı açıklamada, dernek olarak İstanbulda eğitimini sürdüren Beyşehir, Hüyük ve Derebucaklı üniversite öğrencilerini desteklemek ve daha aktif olmaya yönlendirmek amacıyla 100 hayırsever, 100 bursiyer sloganıyla burs imkanı sağladıklarını belirtti.
     Bursiyerlerden, verilen destek karşılığında haftada 4 saat gönüllü olarak derneğe ait projelerde çalışmalarını ve aktif olarak faaliyetlere katılmalarını isteyeceklerini kaydeden Tekkanat, başvuruların 15 Ekime kadar derneğin web adresi olan www.beyhuder.orgdan yapılabileceğini bildirdi.
     Hayırseverlerin kampanyaya ne kadar destek verirse, o kadar üniversite öğrencisinin istifade edebileceğini dile getiren Tekkanat, şunları kaydetti:
     Tüm hayırseverlerimizi burs bağış kampanyasına katılmaya bekliyoruz. Başvuracak adaylarda maddi imkandan mahrum olmak. İstanbuldaki üniversitelerde 4 yıl ve üzeri bir fakültede öğrenim görmek. Başarılı bir öğrenci olmanın yanı sıra karakteri ve milli duyguları bakımından sağlam, güvenilir olmak gibi kriterler aranıyor.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirli üniversite öğrencilerine burs imkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER