Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Kaymakam Oktay, deneme sınavlarında başarı gösteren Arguvan Lisesini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, "Başarıya Doğru" projesi kapsamında yapılan deneme sınavlarında başarılı olan Arguvan Lisesini ziyaret etti.
     Oktay, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memiyle ziyaret ettiği lisede öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.
     "Başarıya Doğru" Projesi kapsamında kent genelinde yapılan deneme sınavlarında lisenin başarı gösterdiğini dile getiren Oktay, idareci ve öğretmenleri tebrik etti.
     Okul Müdürü Mehmet Alman, Oktayın ziyaretinin kendilerine ve öğretmenlere moral olduğunu belirterek, eğitim alanında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Alman, dEstek veren Oktay ve Memiye teşekkür etti.
     Öğretmenler Oktay ile Memiye çiğ köfte ikramında bulundu.
    
     -Başarılı öğrenciler sinemayla ödüllendirildi-
    
     "Başarıya Doğru" projesi kapsamında Yazıbaşı ilk ve ortaokulunda başarılı olan 14 öğrenci Malatyada Çanakkale Yolun Sonu filmini izledi.
     Okul Aile Birliğinin düzenlendiği etkinlik kapsamında derslerinde başarı gösteren 14 öğrenci, okullarına 70 kilometre uzaklıktaki Malatyaya gelerek Çanakkale Yolun Sonu filmini izledi. Filmin ardından Malatyayı gezen öğrenciler, daha sonra Malatya Park Alışveriş Merkezinde yemek yedi.
     Okul Müdürü Yasin Demirel, amaçlarının öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek olduğunu belirterek, sinemaya hiç gitmeyen başarılı öğrencileri sinemaya götürdüklerini ve öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER