Artvin Valiliği, EMİTT fuarına katılacak

Artvin Valiliği, EMİTT fuarına katılacak


ARTVİN (A.A) - Artvin Valiliği, İstanbulda düzenlenecek 17. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 4-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbuldaki Beylikdüzü TÜYAP Fuarında, 17. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı düzenleneceği belirtildi.
     Açıklamada, Artvin Valiliğinin koruma altındaki doğal güzellikler, el değmemiş yaylalar ve baraj göllerinin yanı sıra yöre insanının geleneksel misafirperverliği ile bezeli kültürünü, folklorunu yerli ve yabancı katılımcılara tanıtarak Artvindeki alternatif turizm imkanlarına dikkat çekmek amacıyla 2008den beri katıldığı organizasyona bu yılda katılarak stant açılacağı kaydedildi.
     Fuarda, dünyada ve Türkiyede turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin her yıl buluştuğu belirtilen açıklamada, EMITT Fuarı, helikopterli kayaktan, raftinge pek çok doğa sporunun yapılabildiği Artvin kültür ve turizminin yanı sıra inanç turizmine odaklanmış gurupları da cezbetmektedir denildi.
     Açıklamada, turizmi 12 aya yaymayı hedefleyen Valiliğin, turizm sektörünün Türkiyedeki gelişimine paralel olarak Artvinin ve Doğu Karadenizin turizm pastasından aldığı pastayı büyüterek, sektördeki yatırımcıları desteklemeyi ve istihdamı arttırmayı hedeflediği bildirildi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Artvin Valiliği, EMİTT fuarına katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER