Trafik kazaları MOBESE kameralarında

Trafik kazaları MOBESE kameralarında -Gaziantepte MOBESE kameralarınca kaydedilen kazalarda, sürücü hataları dikkati çekti (Görüntülü)


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca görüntülendi.
     Kentte farklı tarihlerde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerin birinde, Şehreküstü Kavşağında iki motosikletin çarpışmaşı, sürücülerinden birinin yola savrulması diğer motosiklet sürücüsünün ise uyarı levhasına çarpması yer alıyor.
     Görüntülerde, Şıhcan Caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü ise ters yola girerek minibüse çarptıktan sonra orta refüje çıktı. Yine aynı caddede kaydedilen bir başka görüntüde ise akşam saatlerinde başka bir otomobilin çarpmasıyla savrulan bir otomobil, motosikletteki iki kişiye çarptı.
     Diğer görüntülerde ise Şehreküstü Kavşağında bir yangına yetişmeye çalışan itfaiye araçlarından birine otomobil çarpması, Düztepe Mahallesinde dalgın bir vatandaşın karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen bir kamyonetin çarpması, Tüfekçi Yusuf Bulvarında bisikletiyle yeşil ışıkta yolun karşısına geçmek isteyen bir çocuğa yaya geçidinde durmayan otobüsün çarpması, yerde sürüklenen çocuğun ayağa kalkarak koşması dikkat çekti.
     Gaziantep Valiliği önündeki kameralara yansıyan görüntüde ise trafik ışıklarını ihlal eden bir otomobil, bir başka yönden gelen otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin trafik ışıklarında bekleyen diğer otomobillerle aynı hizaya gelmesi kameralara yansıdı.
     Türkmenler Caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü yolda zikzak çizerek önce bir otomobile sonra da karşı yöndeki trafik ışıklarında bekleyen otomobile ve başka bir motosiklete çarparak durdu. Polisevi Kavşağında hız yapan bir otomobilin başka yönden gelen bir otomobille çarpışması sonucu yolculardan biri otomobilin kırılan arka camından düşmekten son anda kurtuldu. Kısa sürede kendini toparlayan yolcu otomobilden indi.
     Görüntülerde ayrıca Şehreküstü Kavşağında araçların arasından geçmeye çalışan motosiklet sürücüsünün yaptığı ani hareket sonrasında, arkasında bulunan kişinin dengesini kaybederek düşmesi ve Çimento Kavşağında aşırı yüklü kamyonun alt geçitten geçerken yüklerini alt geçidin tavanına çarparak düşürmesi de yer alıyor.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Trafik kazaları MOBESE kameralarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER