Aşçılık kursunu bitirenler belgelerini aldı

Aşçılık kursunu bitirenler belgelerini aldı


KARAMAN (A.A) - Karaman Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aşçılık kursunu bitiren kursiyerler, düzenlenen törenle belgelerini aldı.
     Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde kursla ilgili bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Bayrak, eylül ayında başlayan aşçılık kursunun bugün sona erdiğini söyledi.
     Toplam 272 saat süren kursta 12 kursiyerin belge almaya hak kazandığını ifade eden Bayrak, kursiyerlere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ise Halk Eğitim Merkezlerinin okullardan farklı olarak toplumun her kesiminden, her yaştan insanlara hizmet verdiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:
     Bu kurslarda vatandaşlarımız mevcut yeteneklerine yeni yetenekler eklerler. Bu kurslarda insanların keşfedilmemiş yönleri ortaya çıkar. Bu kurstan mezun olan kursiyerlerimiz yüzlerce çeşit yemek yapmayı öğrendiler. Şimdi evlerinde eşlerine çocuklarına daha lezzetli yemekler yapacaklar. Bunun yanında buradan aldıkları belgelerle kendilerine iş imkanı da sağlamış olacaklar.
     Sultanoğlu daha sonra kursiyerlere belgelerini verdi. Belge dağıtım töreni sonrası kursiyerler tarafından hazırlanan onlarca çeşit yiyecek misafirlere ikram edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aşçılık kursunu bitirenler belgelerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER