ATSOdan üyelere faaliyet kodu uyarısı

ATSOdan üyelere faaliyet kodu uyarısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, üyelerin faaliyet kodlarına ilişkin bilgileri internet aracılığıyla öğrenebileceğini bildirdi.
     Hancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Ticaret ve Sanayi Odası veya Ticaret Borsasına kayıtlı üyelerin faaliyet kodlarının iki kez kuryeyle kayıtlı adreslerine gönderildiğini belirtti.
     Bilinen en son adreslerinde bulunamayan ve dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodlarının, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) resmi internet sitesindeki nace.tobb.org.tr web adresinde 19 Kasımdan itibaren yayınlanmaya başladığını ifade eden Hancıoğlu, bu üyelere tebligat yapılmış sayılacağını duyurdu.
     Hancıoğlu, şunları kaydetti:
     Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının, Mesleklerin Gruplandırılması Hakkında Yönetmeliklerinin geçici 3üncü maddesine istinaden üyelerin Gelir İdaresi Başkanlığına verdiği mükellef bilgileri bildirim formu ve ilgili oda ve borsa kayıtları esas alınarak TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodları, yazılı olarak kurye aracılığıyla oda ve borsa üyelerinin bilinen en son adresine gönderildi. Adresinde bulunamayan üyelerin kayıtlı adreslerine kurye aracılığıyla ikinci kez yazılı tebligat gönderildi. Bilinen en son adreslerinde bulunamayan, dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodları, TOBBun resmi internet sitesindeki nace.tobb.org.tr web adresinde 19 Kasımda yayınlanmaya başlandı. İlanen yapılan bu tebligat, muhataba yapılmış sayılacak. Üyeler, internet sitesinde yapılan ilan tarihinden itibaren 6 Aralıka kadar TOBBa itiraz edebilecek. Süresinde itiraz edilmeyen veya itiraz üzerine TOBB tarafından verilen kararlar kesin olacak. İtirazlara ilişkin hususlar ve istenilen belgelere de nace.tobb.org.tr web adresinde yer verildi.
    
     -Zafer Havalimanının hizmete girmesi-
    
     Hancıoğlu, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlayacak Kütahyanın Altıntaş ilçesindeki Zafer Havalimanının yarın hizmete gireceğini hatırlattı.
     Türkiyenin yap işlet devret modeliyle inşa edilen bu ilk bölgesel havalimanının, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hizmet vereceğine ve başta iş dünyası olmak üzere tüm halkın hava ulaşım ihtiyacını gidereceğine dikkati çeken Hancıoğlu, Zafer Havalimanının beklenen verimlilikte çalışabilmesi için odamız üzerine düşen bütün girişimlerde bulunacak ve havalimanına destek verecek. Uçuşların özendirilmesiyle ilgili her platformda yer alacak odamız, bu konuda öncülük de edecek. Zafer Havalimanımız ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
     Hancıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutladığını bildirdi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber ATSOdan üyelere faaliyet kodu uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER