Avrupaya gidecek katılımcılar belirlendi

Avrupaya gidecek katılımcılar belirlendi


KONYA (A.A) - Meram Belediyesi tarafından hazırlanan Genç Girişimciler İçin Pazarlama ve Strateji Eğitimi projesi çerçevesinde Avrupaya gidecek katılımcılar belirlendi.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yaptığı açıklamada, Genç Girişimciler İçin Pazarlama ve Strateji Eğitimi adlı projeyle Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığından 120 bin avroluk hibe almaya hak kazandıklarını belirtti.
     Kalaycı, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:
     Bu proje çerçevesinde 50 katılımcı 4 hafta süreyle Almanya, Belçika ve İngiltereye gönderilecek. Engelli vatandaşlarımıza yüzde 10 kontenjan ayrıldı. Almanyaya 35 kişi, Belçikaya 10 kişi ve İngiltereye 10 kişi gönderilecektir. Almanya ve Belçika katılımcıları girişimcilik ve pazarlama alanında mesleki eğitim alacak, İngiltere katılımcıları ise pazarlama alanında staj yapacaktır. Katılımcılar 4 haftalık proje kapsamında yabancı dil eğitimi alacaktır. Katılımcıların tüm masrafları proje kapsamında karşılanacaktır. Sadece pasaport, vize masrafı ve yurt dışı çıkış harcı katılımcıya ait olacaktır.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Avrupaya gidecek katılımcılar belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER