Aydın Doğan Vakfı Karikatür Sergisi, Altınolukta

Aydın Doğan Vakfı Karikatür Sergisi, Altınolukta açıldı


BALIKESİR (A.A) - Aydın Doğan Vakfı (ADV) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 28nci Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi, Balıkesirin Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde sanatseverlerle buluştu.
     Abdullah Efendi Konağında düzenlenen sergide dereceye giren eserlerin de yer aldığı 55 karikatür sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
     Serginin açılışını Altınoluk Belediye Başkan vekili Zerrin Akgün ile Altınoluk-Antandros Şehrini Kurtarma Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Vecihi Güreli yaptı.
     Başkan vekili Akgün, burada yaptığı konuşmada Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması beldenin tanıtımı için çok önemli. Serginin beldemizde açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.
     Serginin Altınolukta açılması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Vecihi Güreli ise, Şiddet ve ayrımcılığın küresel istikrarı tehdit ettiği modern dünyada, hoşgörü her zamankinden daha çok önem kazanmaktadır. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması da karikatürün de hoşgörü ve sağduyuya dayalı olduğu düşüncesinden hareket edilerek düzenleniyor dedi.
     Serginin 15 Ağustosa kadar açık kalacağı, ücretsiz olarak gezilebileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Doğukan Altınay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Aydın Doğan Vakfı Karikatür Sergisi, Altınolukta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER