Aynı biletin birden fazla kişiye satıldığı

Aynı biletin birden fazla kişiye satıldığı iddiası -Milasta bir firmaya ait yolcu otobüsünde aynı bilet numarasının birden fazla kişiye satıldığı iddia edildi


MUĞLA (A.A) - Milasta bir firmaya ait yolcu otobüsünde aynı bilet numarasının birden fazla kişiye satıldığı iddia edildi.
     Kurban Bayramı tatilinin ardından Milastan Ankaraya dönmek amacıyla bir firmadan otobüs bileti alan 30 civarında yolcu, hareket saatinde Milas Otogarına gitti. Ancak söz konusu saatte otobüs gelmeyeceğini öğrenen yolcular, firma yetkilileri ile tartışmaya başladı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otogara giderek yolcularla görüştü. Yolcuların şikayetçi olması üzerine polis ekipleri, yolcuların şikayet dilekçesini aldı.
     Yolculardan Nuriye Türkistane, gazetecilere yaptığı açıklamada, firmadan bilet almalarına rağmen kendilerine araç yok denildiğini ileri sürerek, Biletimizin olduğu otobüs, Bodrumda dolmuş. Aynı bilet numarası başkasına da satılmış. Firma yetkililerini aradık, ancak kimse bir şey söylemiyor dedi.
     Firma yetkilileri ise olayla ilgili açıklama yapılmayacağını belirtti.
     Yolcular, yaklaşık 2.5 saat gecikmenin ardından firma tarafından gönderilen başka bir otobüsle Ankaraya hareket etti.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aynı biletin birden fazla kişiye satıldığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER