Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ilan edilen Cumhuriyetimizin değeri, bugünlerde daha iyi anlaşılmaktadır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetin değerinin, bugünlerde daha iyi anlaşıldığını bildirdi.
     Çimen, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin 89. yıl dönümünü büyük bir onur ve heyecanla kutladıklarını belirterek, bölgede yaşanan gelişmelerin, Cumhuriyetin ülke için ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini vurguladı.
     Cumhuriyetle birlikte egemenliğin kayıtsız şartsız millete bırakılmasının bir sonucu olarak, partilerinin ve hükümetin milletten aldığı destekle gerçekleştirdiği sosyal ve ekonomik reformların, ülkeyi bugün bölgenin lider devleti, dünyanın ise yükselen değeri haline getirdiğini ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
     İnanıyorum ki ülkemiz partimizin ortaya koymuş olduğu 2023 vizyonuyla birlikte yani Cumhuriyetimizin 100. yılında artık dünya siyasetine yön veren lider bir ülke haline gelecektir. Bizlere düşen görev, öncelikle Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak, şehrimizi, güzel Gümüşhanemizi 2023 vizyonumuza uygun değerlerle yeniden yapılandırarak milletimizin refahını artırmak ve ulusumuzu hak ettiği müreffeh medeniyetler seviyesine taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER