Şehit kızının ilk yaşı babasız kutlandı

Şehit kızının ilk yaşı babasız kutlandı -Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkunun kızının birinci yaş günü, buruk şekilde kutlandı


ZONGULDAK (A.A) - Afyonkarahisardaki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkunun tek çocuğu olan kızının ilk yaşı babasız kutlandı.
     Şehit Coşkunun (26) 1 yaşına giren kızı Ayşe Nevra Coşkun için Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyündeki evlerinde dün akşam düzenlenen doğum gününe, ailesinin yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Babasız ilk gününü kutlayan Ayşe Nevra, annesi Elif Coşkun ile doğum günü pastasındaki mumu birlikte üfleyerek söndürdü. Pastayı kesen Milletvekili Candan, minik Ayşeye çeyrek altın hediye etti.
     Candan, şehit çocuğunun tüm ihtiyaçlarının karşılanması için her türlüğü desteği vereceklerini, Ayşe Nevra Coşkunun ilk doğum gününde yanında olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.
     Şehit eşi Elif Coşkun da kızının doğum gününde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
     Afyonkarahisar Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasındaki mühimmat deposunda 5 Eylülde meydana gelen patlamada 25 asker şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Şehit kızının ilk yaşı babasız kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER