Babası uyuşturucuyu beline zorla sarmış

Babası uyuşturucuyu beline zorla sarmış -Konya polisinin 5 ilde aynı anda düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 15 kilo eroin ele geçirildi, 16 kişi gözaltına alındı -Babasının dikkat çekmemek için beline uyuşturucu sardığı 10 ya


KONYA (A.A) - Konya polisinin 5 ilde eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 15 kilo eroin ele geçirildi, 16 kişi gözaltına alındı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, bir grubun kentteki sokak satıcılarına uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı.
     Toplanan delillerin ve çalışmanın ardından polis, Konya merkezli Van, Şırnak, Hakkari, ve Mersinde düzenlediği operasyonda 2si kadın 16 kişiyi gözaltına aldı.
     Operasyonda 15 kilo eroine el konuldu. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin, uyuşturucuyu dikkat çekmemek için bellerine sararak taşıdıkları öne sürüldü.
     Babası Ümit B. ile birlikte Konyaya geldiğinde belindeki uyuşturucuyla yakalanan 10 yaşındaki F.Bnin bu sırada ağlayarak, Babam zorla sardı dediği öğrenildi.
     F.Bnin yaşı küçük olduğu için annesine teslim edildiği kaydedildi.
     Ayrıca operasyon kapsamında örgüt lideri Ahmet Şnin (42) de aralarında bulunduğu 7 kişinin cezaevinde olduğu bildirildi.
     Başlatılan soruşturma devam ediyor.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Babası uyuşturucuyu beline zorla sarmış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER