BAE Atmalar Milli Takımı İzmirde kamp

BAE Atmalar Milli Takımı İzmirde kamp yapıyor


İZMİR (A.A) - Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Atletizm Branşı Atmalar Milli Takımının, İzmirde kamp yaptığı bildirildi.
     İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 1 ay süreyle İzmirde kamp yapacak kafilede bir antrenör ile çekiç, gülle, cirit ve disk atma branşlarında sporcuların bulunduğu belirtildi.
     BAE Atmalar Milli Takımı Antrenörü Haralampi Kirilov Gueorguıev, Atatürk Spor Kompleksinin kamp için çok uygun bir tesis olduğunu, barınma, kondisyon salonları ve antrenman sahalarının birarada olmasının kendileri için büyük kolaylık olduğunu söyledi. Mevsim şartlarının uygun olmasının da çalışmalarını daha verimli hale getirdiğini belirten Gueorguıev, Türk sporcularını kendi ülkelerinde ortak kamp yapmaya davet etti.
     İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Birleşik Arap Emirlikleri Atletizm Branşı Milli Takımının İzmirde kamp yapmasından memnun olduklarını söyledi. Kaplan, İzmirin iklim koşulları kamp yapmaya uygun ve konaklama imkânlarımızın çok iyi olmasından dolayı yabancı ülke federasyonlarınca tercih edilmektedir. Yıl boyu 7 gün 24 saat hizmet veren Sporcu Kamp Eğitim Merkezimize tüm ülke federasyonlarını davet ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber BAE Atmalar Milli Takımı İzmirde kamp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER