Bafrada Geleneksel 11. Pilav Günü etkinlikleri

Bafrada Geleneksel 11. Pilav Günü etkinlikleri


SAMSUN (A.A) - Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları, Geleneksel 11. Pilav Gününde buluştu.
     Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Başkanı Murat Topal, programda yaptığı konuşmada, 2012 yılında sayısal bazda az ancak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Bu yıl Kuran Kursları, imam hatiplik ve müezzinlik için yeterlilik belgesi kursu açtıklarını anımsatan Topal, Bu kurslarımızda, 70 kursiyerimize eğitim, öğretim imkanı sağladık. Bu konuda yüzde 80in üzerinde başarı elde ettik. Bu kursiyerlerimiz imam hatiplik ve Kuran kurslarında görev alacak. Bu kardeşlerimiz, bu milletin milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerin, çocukların yetişmesinde katkı sağlayacak dedi.
     Konuşmaların ardından misafirlere etli pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.
     Etkinliğe, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu (TAPDK) Başkanı Mehmet Küçük, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Abdullah Şenyüz, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Samsun İlkadım Yurt Müdürü Ömer Yaya, Samsun Vergi Dairesi Müdürü Şuayip Sevgi, Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, sendika temsilcileri, okul müdürleri, iş adamları, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Namık Azgın / Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Bafrada Geleneksel 11. Pilav Günü etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER