Bakan Şahin, şehit Ertanın ailesini ziyaret

Bakan Şahin, şehit Ertanın ailesini ziyaret etti -İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Doğu Akdenizde uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağının şehit olan pilotlarından Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertanın a


MALATYA (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Doğu Akdenizde uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağının şehit olan pilotlarından Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertanın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Şehit pilot Ertanın cenazesinin Malatya Garnizon Şehitliğine defnedilmesinin ardından Bakan Şahin, şehitlikten Ertanın baba evinin bulunduğu Özalper Mahallesi Şirinevler Sitesine geldi.
     Baba Ali Ertana başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Şahin, sitenin bahçesinde kurulan taziye çadırına geçerek şehidin ailesi ve yakınlarıyla görüştü.
     Şahin, daha sonra Ertan ailesinin yaşadığı eve çıkarak, şehit pilotun annesi Zennure ve eşi Nihal Ertana da başsağlığı diledi.
     Taziye ziyaretinde Bakan Şahine, Malatya Valisi Ulvi Saran, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin ile AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün eşlik etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Bakan Şahin, şehit Ertanın ailesini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER