Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -Adanada bir fotoğraf stüdyosu sahibi, Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesi nedeniyle, 1 gün boyunca ücretsiz vesikalık fotoğraf çekimi kampanyası düzenledi (Fotoğraflı-G


ADANA (A.A) - Adanada bir fotoğraf stüdyosu sahibi, Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklikle Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesi nedeniyle, 1 gün boyunca ücretsiz vesikalık fotoğraf çekimi kampanyası düzenledi.
     Kentte 13 yıldır fotoğraf stüdyosu işleten Şehmus Baysal, iş yerinin camına Adananın ağabeyi Ömer Çelik Türkiyenin Bakanı oldu, bugün vesikalıklar ücretsiz yazılı döviz astı.
     Baysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adananın yıllardır Bakan hasreti yaşadığını, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesiyle bu özlemin son bulduğunu anlattı.
     Değişikliğin gerçekleştiği dünden bu yana büyük mutluluk yaşadığını anlatan Baysal, şunları kaydetti:
     Adana 15 yıldır, Bakan sıkıntısı yaşıyordu. Dün gece itibarıyla mutlu haberi aldık. 15 yıl sonra Adanada bir Bakanımız olmasından dolayı çok mutluyuz. İlk aklıma gelen bedava vesikalık çekmek oldu. Bin 500 kişilik okul gelip fotoğraf çektirecek. Sabahtan bu yana 200e yakın fotoğraf çektik. Bakanımız Ömer Çelik için feda olsun, 1 gün değil 1 ay bile kampanya yaparız. Adanamız için Sayın Ömer Çelikin Bakan olması çok önemli.
     Baysal, kentten bir Bakan çıkmasının, Adananın sorunlarının çözümü konusunda da büyük katkı sağlayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER