Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: Hem ülkemiz, hem de ilimiz adına bakanlarımızın önemli katkıları oldu


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Bakanlar Kurulundaki değişikliğe ilişkin, Hem ülkemiz, hem de ilimiz adına bakanlarımızın önemli katkıları oldu dedi.
     Ünal, Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
     Dernek binasında gerçekleştirilen programda açıklama yapan Ünal, Ordulu bakanlardan olan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin ve Orduluların eniştesi olan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağın güzel hizmetler yaptığını belirtti.
     Görevi yaparken geriye güzel işler bırakmanın önemli olduğuna dikkat çeken Ünal, Bu anlamda hem ülkemiz, hem de ilimiz adına bakanlarımızın da önemli katkıları oldu. Dolayısıyla yapılan hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
     Her şeyin emanet olduğunu iyi bilmeliyiz diyen Ünal, şunları kaydetti:
     Hepimizin bulunduğu mevki ve görevlerde emanetçi olduğumuzu, daha sonraki kuşaklara veya kişilere bunu bir gün devredeceğimizi bilerek hareket etmemiz lazım. Bunu bilen en iyi parti AK Partidir. Bu durumu değerli bakanlarımız da çok iyi biliyorlar, milletvekillerimiz de biliyorlar. Sayın Başbakanımız da bunu sık sık ifade ediyor. Biz emanetçiyiz diyor. Türkiyenin yüzde 50sinin sevgisini kazanmış bir Başbakan kendisine üç defa genel başkan olabilirim diyerek sınır koymuştur.
    
     -Ordudaki yatırımlar-
    
     Ünal, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin, Orduya bir milletvekili olarak ta önemli hizmetler vermeye devam edeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Biz bir ekibiz. Hep birlikte ekip olarak Ordunun hizmetinde olacağız. Ordudaki görevimizin son dakikasına kadar en iyi hizmetleri ilimize kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Yatırımlar bugüne kadar nasıl geldiyse bundan sonra hem gelmeye devam edecek. Bugüne kadar Orduya gelen büyük yatırımlarımız var. Ama yeni yatırımların da ev sahipliğini yapmak için gereken azmi ve iradeyi göstereceğiz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER