BAKİAD üyesi işadamları İnşaat İş Geliştirme

BAKİAD üyesi işadamları İnşaat İş Geliştirme Forumuna katıldı


BARTIN (A.A) - Bartın Aktif İşadamları Derneğine (BAKİAD) üye 15 işadamının İnşaat İş Geliştirme Forumuna katıldığı bildirildi.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada Anadolu İş Adamları Federasyonu (ANFED) tarafından Ankarada düzenlenen forumla inşaat sektör temsilcilerinin bir araya geldiği belirtildi.
     Fuarda Ankara, Bartın, Çankırı, Çorum, Eskişehir, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve Zonguldak gibi illerden gelen katılımcıların ürünlerini sergileme imkanı bulmasının yanında yurt içinden katılan sektör temsilcilerinin ikili iş görüşmeleri yaptığı kaydedili.
     Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Bünyesindeki illerde sektörel anlamda güçlü bir yapıyı temsil eden federasyonumuz ANFEDe üyelerine önemli bir iş forumu düzenlemesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Derneğimiz BAKİAD bünyesinden programa katılan iş adamlarımız yaptıkları ikili görüşmelerinin yanı sıra forumda açılan ürün tanıtım stantlarını da gezerek önemli firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi. Kartvizit ve ürün tanıtım kataloğu alışverişi yapılarak iç piyasada yeni ticari zeminlerin başlangıcına adımlar atılmış oldu
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber BAKİAD üyesi işadamları İnşaat İş Geliştirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER