Balıkesirde oda seçimlerine doğru

Balıkesirde oda seçimlerine doğru -Ticaret Odası Başkan Adayı Ermişler: -"Çıktığımız yol, Balıkesiri hak ettiği değerlere ulaştırma yoludur"


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Ticaret Odasının 8 Mayısta yapılacak seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan Fahri Ermişler, "Çıktığımız yol, Balıkesiri hak ettiği değerlere ulaştırma yoludur" dedi.
     Ermişler, düzenlediği basın toplantısında, samimi, kararlı ve azimli bir şekilde yola çıktıklarını söyledi.
     Kendileriyle beraber olmak isteyen herkese kapıları ve gönüllerinin açık olduğunu dile getiren Ermişler, şöyle konuştu:
     "Küçük olsun bizim olsun demiyoruz. Büyük olsun Balıkesirin olsun. Biz hazırız. Çıktığımız yol, Balıkesiri hak ettiği değerlere ulaştırma yoludur. Balıkesir Değişim Platformu olarak sadece Ticaret Odası ile Sanayi Odası seçimlerine aday olmadık. Aynı zamanda gelişen ve değişen Balıkesirin hak ettiği yeri almasında görev almak, Balıkesire hizmet vermek için aday olduk. Bu zor göreve sadece aday olmakla kalmadık. Projeler ürettik, bütün oda üyelerine ulaşabilmenin çarelerini aradık. Balıkesirin ticari hayatına yön vermesi gereken odaları, ticari hayatın içinde aktif rol alacağı sistemin nasıl kurulması gerektiği konusunda çalışmalar yapmaktayız. En önemlisi, bütün çalışmaları planlarken ekip olduğumuzu unutmadık, birlikte hareket ettik."
     Balıkesir Sanayi Odasının 2 Mayısta yapılacak seçimlerinde "Balıkesir Değişim Platformu"nun başkan adayı olan İsmail Uğur ise sanayici ve iş adamlarını, Balıkesirin geleceği adına önemli gördükleri seçimlere katılmaya çağırdı.
     Sanayi Odası seçimlerinde 797, Ticaret Odası seçimlerinde ise 5 bin 986 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ifade edildi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Balıkesirde oda seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER