Başarılı güreşçiler Kaymakam Işıkı ziyaret etti

Başarılı güreşçiler Kaymakam Işıkı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalyada gerçekleştirilen Yıldızlar Güreş İl Şampiyonasında dereceye giren Kumlucalı güreşçiler, Kaymakam Salih Işıkı makamında ziyaret etti.
     Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Fahri Güven, okul müdürleri ve dereceye giren sporcular hazır bulundu.
     Güreşlerle ilgili bilgi veren Erol Koca, 18-19 Şubat tarihlerinde Antalyada gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Güreş Şampiyonasında takım ve bireysel olarak Kumlucalı sporcuların büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.
     Güreşlerde Ziya Gökalp Yatılı Bölge İlköğretim Okulunun (YİBO) takım halinde il ikincisi, Atatürk Ortaokulunun da takım halinde il üçüncüsü olduğunu hatırlatan Koca, güreşlerde birinci olan sporcuların 22-24 Mart tarihlerinde Adana, Afyon ve Artvinde yapılacak gruplar şampiyonasında Antalyayı temsil edeceklerini belirtti.
     Kumluca Kaymakamı Salih Işık da müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sporda başarılı olan kişinin hayatta da başarılı olacağını kaydeden Işık, sporun insana disiplinli çalışmayı ve kendisine hedef koyarak kazanmayı öğrettiğini vurguladı.
     Işık, Sizler gerçekten hayata diğer arkadaşlarınıza göre bir adım daha önde başlıyorsunuz. Hem spor yaparak hem de eğitimini bir arada götürüyorsunuz. Bana göre spor yapan bir insan sadece sporda değil hayatta da başarılı olur. Sizler de bu bilinçle hem eğitiminin en iyi şekilde devam ettirin, hem de spor hayatınızı. Sizlerden istediğimiz yaptığınız müsabakalarda başarılı olarak, öncelikle verdiğiniz emeğin karşılığını almanız, sonrasında sizleri yetiştiren aileniz, antrenörleriniz ve katıldığınız müsabakalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeniz. Ben sizlerin bütün bu saydıklarımı en iyi şekilde başaracağınıza inanıyorum dedi.
     Konuşmanın ardından Kaymakam Işık, öğrencilere kitap hediye etti. Öğrenciler ve antrenörleri daha sonra Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayayı da makamında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başarılı güreşçiler Kaymakam Işıkı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER