Başarılı hentbolcular, Vali Karaloğlunu ziyaret etti

Başarılı hentbolcular, Vali Karaloğlunu ziyaret etti


VAN (A.A) - Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubunda mücadele eden Van Gençlik Spor Kulübü takımı, Vali Münir Karaloğlunu makamında ziyaret etti.
     Vali Karaloğlu, 2012-2013 sezonu Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig A Grubu Kadınlar Hentbol müsabakalarında mücadele eden ve Van Gençlik Spor Kulübü sporcularını Valilik Toplantı Salonunda ağırladı.
     Karaloğlu, hentbolcu kızlarla tanışarak, kendilerine play-off ve süper lig yolunda başarılar diledi.
     Toplantı salonunda düzenlenen tanışma programı öncesi takım hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, takımın sorunlarını dile getirerek, maddi konularda destek beklediklerini ifade etti.
     Vali Karaloğlu ise, Vanda salon sporlarının herhangi birisinin süper ligde olmasının, ilin gençliği ve tanıtımı için çok önemli olduğunu söyledi.
     Karaloğlu, şöyle konuştu:
     İnşallah size bir de sponsor bulmaya çalışıyoruz. Vanlı bir firmamızı da size sponsor yapabilirsek, süper ligde daha güzel işler yapabilirsiniz. Van aslında sporda şanslı. Biliyorsunuz sporcular, şehrin rakımına göre spor yapar. Vanın rakımı yüksek ve spora daha elverişli bir il. Vanda hem bireysel hemde ferdi sporlar anlamında başarılı olmamamız için bir sebep yok. İnşallah bu başarınız devam eder ve süper lige çıkarız. Böylelikle de daha güzel işler yapılır. Hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum.
     Ziyaret sonunda takım kaptanı Merve Bozlar, Vali Karaloğluna üstünde Karaloğlu yazılı hentbol forması hediye etti.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Başarılı hentbolcular, Vali Karaloğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER