Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar

Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar -Kayseride bir eğitim kurumu, SBSde ilk 2 bin 500e giren ve okullarını tercih eden 30 öğrenciyi tablet bilgisayarla ödüllendirdi


KAYSERİ (A.A) - Kayseride bir eğitim kurumu, Seviye Belirleme Sınavıda (SBS) ilk 2 bin 500e giren ve okullarını tercih eden 30 öğrenciyi tablet bilgisayarla ödüllendirdi.
     Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, kurum bünyesindeki bir okulda düzenlediği basın toplantısında, başarılı öğrencilerine tablet bilgisayar hediye ederek uygulamaya başlayacakları Fatih (Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi için son aşamayı da gerçekleştirmiş olduklarını belirtti.
     Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde 52 okulda pilot uygulaması başlatılan Fatih Projesinin eğitim alanında atılmış olan en ciddi adımlardan birisi olduğunu dile getiren Köksal, projeyi desteklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Gelişen teknoloji ve bilişim, hayatın her safhasında yer aldığı için olarak bizler de yaklaşık 5 yıldır bu ve benzeri reformlara yönelik hazırlıklar içindeydik. Son 2 yıl içerisinde yurt dışına farklı branşlardan 20 öğretmenimizi göndererek eğitim çalıştaylarını katılmalarını sağladık ve gelişmiş ülkelerdeki eğitime yönelik teknolojileri de yakından takip ettik. Okullarımızda eğitim gören yaklaşık 3 bin öğrenciyi donanımlı öğretmenlerimizle ve modern imkanlarımızla en iyi şekilde yetiştirerek Kayserinin ve Türkiyenin geleceği adına hizmet etme gayretindeyiz.
     Açıklamanın ardından SBS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 2 bin 500 öğrenci arasına girerek Özel Kılıçaslan ve Özel Mustafa Yelkenoğlu Fen Liselerini tercih eden 30 öğrenciye, ders kitapları ve görsel materyaller yüklenmiş tablet bilgisayarlar hediye edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başarılı öğrencilere tablet bilgisayar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER