Başbakan Erdoğanın Denizli ziyareti

Başbakan Erdoğanın Denizli ziyareti -Erdoğanın evini ziyaret ettiği işadamı Akkürek: Biz geleceğine inanıyorduk, elhamdülillah, inandığımız gibi oldu


DENİZLİ (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın evine konuk olduğu işadamı Bayram Akkürek, yaptıkları davetin ardından Erdoğanın kendilerini ziyaret edeceğine inandıklarını ve inandıkları gibi olduğunu söyledi.
     Başbakan Erdoğanın dün Denizli programı sona erdikten sonra evlerine konuk olduğu Akkürek, AA muhabirine ziyaretin öyküsünü anlattı.
     Akkürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı, geçen yıl genel seçimler öncesinde gerçekleştirdiği Denizli ziyareti sırasında evlerine davet ettiğini ve kendisinin de bir sonraki Denizli programında evlerinde konuk olmaya söz verdiğini ifade ederek, Başbakanımızın sözünde duracağını biliyorduk. Biz geleceğine inanıyorduk, elhamdülillah, inandığımız gibi oldu dedi.
     Başbakan ile görüşmelerinin çok samimi bir ortamda gerçekleştiğini dile getiren Akkürek, şunları kaydetti:
     Tayyip Ağabeyimize tavuklu böreğimiz vardı, onu ikram ettik, çay ikram ettik, bir de tarçınlı kurabiyemiz vardı, onu çok sevdi, onu kızım yapmıştı. Gerçekten memnun oldu. Yedi yaşındaki kızım Abide Nurun karnesine baktı. Sayın Başbakanımıza saygımızdan dolayı Başbakanımız diyoruz ama gerçekten de o bizim ağabeyimiz. Hatta 2003 yılında AK Parti il binasında çekilen fotoğrafta Tayyip Erdoğanın kucağındaki çocuk oğlum Muhammet Ali. Fotoğrafı gösterdim, onu da hatırladı. İlköğretim 2. sınıfa kadar Muhammet Ali, Başbakanımızı gerçekten ağabeyimiz sanıyordu.
     Bayram Akkürekin eşi Meliha Akkürek, ağabeyinin tavsiyesi ile Sözü Tayyip verdiyse gerçekleşmiş demektir. Evimize bekliyoruz ve Söz konusu Tayyipse imkansız şey yoktur. Evimize bekliyoruz şeklinde pankart hazırlayarak, davetlerini yinelediklerini anımsatarak, Bir insanı eğer çok seviyorsanız, illa ki o sevginin tesirinde kalır. Tayyip Erdoğan da başbakan da olsa bu sevgiye karşı alakasız kalacak bir insan değil. İlla ki karşılık verir, verdi de. Çok memnun olduk, mutlu olduk diye konuştu.
     Başbakan Erdoğana, yaptığı tarçınlı kurabiyelerden ikram eden 14 yaşındaki Fatma Nur Akkürek ise Başbakanın kurabiyesini beğendiğini ve kendisine iltifatta bulunduğunu anlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu - İbrahim Süzer / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğanın Denizli ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER