Başbakan Yardımcısı Bozdağ:

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: (KCK operasyonları) Terör eylemlerine katılanlarla teröre destek verip, onlarla çalışanlarla ilgili yapılması gereken soruşturma ve kovuşturmalar devam edecek


BOLU (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, KCK operasyonlarına ilişkin, Terör eylemlerine katılanlar, teröre destek verip onlarla çalışanlarla ilgili yapılması gereken soruşturma ve kovuşturmalar devam edecek dedi.
     Bozdağ, Abantta düzenlenen 2012 yılı Hac ve Umre Organizasyonu Değerlendirme Toplantısının ardından gazetecilerin, son KCK operasyonlarını nasıl değerlendirdiğine yönelik soru üzerine, terörle mücadelenin, yaz kış demeden her mevsim devam eden bir mücadele olduğunu anlattı.
     Türkiyenin terörle mücadele konusunda kararlığını sürdürdüğünü ifade eden Bozdağ, Terör eylemlerine katılanlar ile teröre destek verip, onlarla çalışanlarla ilgili yapılması gereken soruşturma ve kovuşturmalar devam edecek. Bununla ilgili herhangi bir aksama olmadı, bundan sonra da olmayacaktır şeklinde konuştu.
    
     -Başkanlık Sistemi tartışmaları-
    
     Başbakan Yardımcısı Bozdağ, basın mensuplarının, Başkanlık Sistemiyle ilgili çalışmaların ne aşamada olduğu sorusu üzerine de Anayasa Uzlaşma Komisyonunun bu konuda çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
     AK Parti komisyon üyelerinin Başkanlık Sistemine ilişkin partilerinin önerilerini ilettiğini kaydeden Bozdağ, Komisyon şu anda müzakereleri sürdürüyor. Buradan ne sonuç çıkacağını hep beraber göreceğiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER