Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl

Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev: Anadolu Ajansının dünyanın en büyük 5 ajansı arasına girme hedefine ulaşacağına inanıyorum


İZMİR (A.A) - Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Anadolu Ajansının dünyanın en büyük 5 ajansın arasına girme hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.
     Dev, Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sabri Çelebioğlunu makamında ziyaret etti.
     Çelebioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, 6 Nisanda 93. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan ajansın, 100. yıldönümünde dünyanın en büyük ve en etkili 5 ajansı arasına girmiş, 11 dilde yayın yapan bir kuruluş olmayı hedeflediğini belirtti.
     Deniz Dev de Anadolu Ajansının, Kemal Öztürkün genel müdürlük görevine gelmesiyle birlikte büyük bir atılım içerisine girdiğini ve bunun çok rahat gözlenebildiğini dile getirerek, Kemal Bey, varlığını hissettirdi. Anadolu Ajansının dünyanın en büyük 5 ajansı arasına girme hedefine ulaşacağına inanıyorum dedi.
     Öte yandan Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Ege Bölge Yayın Temsilcisi Vahit Yazgan da Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlunu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER