Başkan Akaydın, Demrede incelemelerde bulundu

Başkan Akaydın, Demrede incelemelerde bulundu -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, önceki gün sel felaketinin yaşandığı Demreyi ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, önceki gün sel felaketinin yaşandığı Demrede vatandaşlarla bir araya geldi.
     Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ile selden zarar gören sera ve arazileri gezdi.
     Çiftçilerin dertlerini dinleyen Akaydın, vatandaşların acılarını paylaşmak için ilçeye geldiğini söyledi. Çiftçinin yaralarını sarmak için elinden geleni yapacağını belirten Akaydın, vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini kaydetti.
     CHP İl Başkanı Kök ise bu tür felaketlerde muhalefet iktidar demeden herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini kaydetti.
     Demre Belediye Başkanı Topçu ise sel felaketinde bin 500 hektar alanın zarar gördüğünü kaydetti.
     Öte yandan Başkan Akaydın, selden etkilenen bölgeler arasında yer alan Myra Antik Kentinde de incelemelerde bulundu. Akaydın, Myra ve Andriake Antik Kentleri Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevikten bilgi aldı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Başkan Akaydın, Demrede incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER