Başkan Çelikcandan mahalle ziyaretleri

Başkan Çelikcandan mahalle ziyaretleri


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çeşitli mahallelere giderek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
     Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, beraberinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Acem ve yönetim kurulu üyeleri ile Kazım Başer Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar insanların hayatında var olduğunu belirtti.
     Bu anlayışla hizmet ettiklerini anlatan Başkan Çelikcan, görev süresince Yüreğire önemli eserler kazandırdıklarını vurguladı.
     Yüreğirin kendi binası dışında tapulu hiçbir binası olmadığını belirten Çelikcan, yeni açılan 8 adet kültür evleri, yapılan yol çalışmaları, taziye evleri, yeni yapılacak kültür merkezi, araç parkurunun genişletilerek çalışmaların devam ettiğini, Yüreğirde büyük önem verdikleri kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini ve kısa süre içerisinde temel atacaklarını bildirdi.
     Çelikcan, bunları yaparken parti teşkilatı ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, Partimizin tüm kademeleriyle uyum halindeyiz. Bu birlik ve beraberlik hem belediye hizmetlerinde hem de partimize başarı getiriyor ifadelerini kullandı.
     AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar da Başkan Çelikcan ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Başkan Çelikcandan mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER