Başkan Evcilmenden Köke ziyaret

Başkan Evcilmenden Köke ziyaret -Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve belediye meclisi üyeleri, CHP İl Başkanı Devrim Kökü ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve belediye meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Devrim Kökü ziyaret etti.
     CHP İl Başkanı Kök, yerel yönetimlerin partiler için önemli olduğunu söyledi. CHPli belediyelerin haksız saldırılara maruz kaldığını savunan Kök, buna rağmen projelerle dikkati çektiklerini anlattı. Evcilmenin oy oranını sürekli artırdığına ve son dönemlerde sosyal projelerle öne çıktığına değinen Kök, yerel seçimlerde mevcut belediyelere yeni CHPli belediyeler ekleyeceklerini kaydetti.
     Kök, parti tabanına yönelik siyaset anlayışını öne çıkarmaları halinde hedeflerine ulaşacaklarını savundu. Kök, Parti içi demokrasiyi özümsemiş ve yürekten inananlar için ülke çapında kazanılacak zafer esas zaferdir. Bu süreçte belediyelere çok güveniyoruz diye konuştu.
     Devrim Kök ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyen Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen ise kurultayın ardından yerel seçim sürecinin başlayacağını hatırlattı. Evcilmen, Yerel seçimleri kazanmak zordur. Çalmadık kapı, sıkılmayan el bırakmayacaksınız. Sokaktaki insanı, isteklerini dinleyeceksiniz. Aksi takdirde kimse sizi ciddiye almaz dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Evcilmenden Köke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER