Başkan Evcilmen, bisiklet ekibini Çanakkaleye uğurladı

Başkan Evcilmen, bisiklet ekibini Çanakkaleye uğurladı -Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünde bisikletle Antalyadan Çanakkaleye toprak götürecek ekibi uğurladı


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünde bisikletle Antalyadan Çanakkaleye toprak götürecek ekibi uğurladı.
     Bisiklet tutkunu 7 arkadaşı ile Antalyadan Çanakkaleye 910 kilometre yol kat ederek ulaşacak Adem Ulaş, Muratpaşa Belediyesinden yola çıktı. Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünde Çanakkaleye ulaşacak ekibi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen uğurladı.
     Evcilmen, yaptığı konuşmada, üçüncü kez Çanakkaleye gidecek olan 7 kişiyi cesaretlerinden ötürü kutladığını belirterek, Bu proje birkaç amaç taşımakta. Kurtuluş Savaşını unutmamalıyız ve unutturmamalıyız. Bu açıdan, bu özveriyi çok önemsemekteyim. Bisiklet sporunun gelişimi, gençlere örnek olunması açısından da son derece önemli. Kendilerini kutluyorum dedi.
     Belediyeden aldıkları toprağı Çanakkaleye götürüp, sembolik de olsa bu anı, manevi duyguları oraya taşıyacaklarını kaydeden Evcilmen, Enerjileri bol olsun, pedalları güçlü olsun güç, kuvvet ve başarı diliyorum diye konuştu.
     Bisiklet ekibinin lideri Adem Ulaş, Çanakkalede şehit düşen ecdatlarına karşı vefa borcunu ödemek istediklerini, zorlu doğa koşullarına rağmen şehitler için pedal çevirerek 910 kilometre yol katedip Çanakkaleye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Evcilmen, bisiklet ekibini Çanakkaleye uğurladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER