Başkan Tütüncü, işadamlarıyla biraraya geldi

Başkan Tütüncü, işadamlarıyla biraraya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak Projesini Temmuz ayı içinde hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, işadamlarıyla biraraya geldiği kahvaltıda, belediyenin olarak yaptıkları yatırımları değerlendirdi.
     Belediye tarafından yapılan Kepezpark Varsak Projesi hakkında bilgi veren Tütüncü, eski Varsak Stadının olduğu alanda, 46 dönümlük arazi üzerine inşa ettikleri dev projeyi, Temmuz ayı içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.
     20 milyon liraya mal olacak tesisin, tamamlandığında bölgeye ve Antalyaya ciddi bir ekonomik ve sosyal hareketlilik getireceğini ifade eden Tütüncü, hizmete girdiğinde Kepezpark Varsakı, hafta sonları 20-25 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini belirtti.
     İlçedeki bir diğer projelerinin de uluslararası kongre, sergi tesisi ihtiyacına cevap verecek olan 2 bin kişilik çok amaçlı Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi olduğunu belirten Tütüncü, 40 milyon liraya mal olacak tesisi 2014 yılının ilk aylarına hizmete açmayı planladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Başkan Tütüncü, işadamlarıyla biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER