Başkan Tütüncü ANTİADın kuruluş yıl dönümü

Başkan Tütüncü ANTİADın kuruluş yıl dönümü kutlamasına katıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İşadamları Derneğinin (ANTİAD) birinci kuruluş yıl dönümü kutlamasına katıldı.
     Royal Wings Hotelde düzenlenen kutlamada Tütüncü, iş adamlarının yatırım noktasında Kepezde atacakları her adımı desteklediğini söyledi. Tütüncü, Kepezin kısa süre önce Antalyanın arka bahçesi olarak görüldüğüne işaret ederek, artık ilçenin bir vitrin olduğunu, hayata geçirdikleri projelerle ilçeye modern bir kimlik kazandırdıklarını ifade etti.
     Başkan Tütüncü, Erdem Bayazıt ve Ahmet Hamdi Tanpınar kültür merkezlerinde her ay 60ın üzerinde kültür ve sanat etkinliğine yer verdiklerini, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu ile de özellikle yaz mevsiminde birbirinden renkli gösterilere ev sahipliği yapacaklarını belirtti.
     Tütüncü, bu ay temelini atacakları Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi ile inşaatı devam eden Kepezpark Varsak projelerinin tamamlanmasıyla Antalyanın yeni yüzünün Kepez olacağını kaydetti. Tüm bu çalışmaların neticesinde iş adamlarının yeni yatırım odağının Kepez olacağını vurgulayan Tütüncü, ilçeye yatırım yapmak isteyen herkese kapısının açık olduğunu sözlerine ekledi.
     Kutlamanın ardından ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney, Tütüncüye plaket verdi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Tütüncü ANTİADın kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER