Başkanı Güzelbey, Baro Başkanı Elibolu ziyaret

Başkanı Güzelbey, Baro Başkanı Elibolu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Başkan Vekili Ünsal Göksen, Baro Başkanı Ali Elibol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
     Güzelbey, ziyaretteki konuşmasında, yeni Baro Başkanı Elibola ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
     Baroların sivil toplum kuruluşları olarak şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan kuruluşların başında geldiğini ifade eden Güzelbey, Şehrin yönetiminde söz sahibi olan kişiler arasındaki diyalog ve uyum, o şehirdeki başarının eseridir. Ben bu açıdan seçilen yeni Baro Başkanı Elibolu ve ekibini kutluyorum. İyi hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum dedi.
     Baro Başkanı Ali Elibol ise Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer belediyelerin uyumlu ilişkiler içerisinde olmasının kentin yaşamını rahatlatacağını dile getirdi.
     Güzelbeyin taktir ettikleri kişilerden birisi olduğunu vurgulayan Elibol, Kendisi güzel hizmetler yapıyor. Kendisini bu sene de Büyükşehir Belediye Başkanlığında görmek isteriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkanı Güzelbey, Baro Başkanı Elibolu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER