Başkente ayyıldızlı şekilli kuleler

Başkente ayyıldızlı şekilli kuleler -Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güneypark Kentsel Dönüşüm proje alanını gezerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı -8 bine yakın modern ve lüks konutun üretileceği projede, ay


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güneypark Kentsel Dönüşüm Proje alanını inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Gökçekin Ankaranın güneyinde yapımına başlanan yeni kentsel dönüşüm alanını gezdiği belirtildi.
     Turan Güneş Bulvarı ve İmrahor Vadisine cephesi bulunan, Mogan ve Eymir Gölü manzaralı 184 hektar alanı kapsayan projeyi inceleyen Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.
     Açıklamada, Mühye 902 Parsel olarak da bilinen Güneypark Projesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgede, 30 binin üzerinde vatandaşın yaşayacağı bir kentin ortaya çıkacağı bildirildi.
     8 bine yakın modern ve lüks konutun üretileceği projede, ay şeklinde iki kule ile bunların ortasında yıldız şeklindeki bir kulenin inşa edildiği belirtildi. Açıklamada, ay şeklindeki kulelerin cumhuriyetin ilan yılı 1923 ve cumhuriyetin 100. yılı 2023 olarak adlandırılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Başkente ayyıldızlı şekilli kuleler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER