Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Ceyhan Belediye Kulüp Başkanı Sözlü: -Türkiye Kupasına kalmayı başarmamız lig öncesi takıma ve bizlere büyük moral oldu


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediye Kulübü Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kupasında 8li finallere yükselmenin kendileri için büyük moral olduğunu belirtti.
     Kütahyada yapılan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası eleme maçlarında gösterdiği başarıdan dolayı takımını kutlayan Sözlü, oldukça çekişmeli maçların olduğu gruptan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası 8li finallerine yükseldiklerini bildirdi.
     A Grubunu averajla 2. sırada bitirip kupadaki ilk hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirten Sözlü, şunları kaydetti:
     A Grubunda 3 güney temsilcisi takımın yer alması adeta lig öncesi güney derbileri gibiydi. Tüm maçlarımız çekişmeli ve seyir zevki yüksek bir ortamda geçti. Tek mağlubiyeti Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında 3 sayı farkla aldık. Türkiye Kupasına kalmayı başaran sporcularımı ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası finalleri, bu yıl ligin ne denli zorlu ve çekişmeli geçeceğinin sinyallerini verdi. Bu yıl, ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Türkiye Kupasında ilk 8e kalmamız bizim için ilk adım. Artık lig başlıyor, yapacağımız maçları düşüneceğiz. Türkiye Kupası-na kalmayı başarmamız lig öncesi takıma ve bizlere büyük bir moral oldu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER